Gerrit van Renselaar en Hermien Kempers werden door enkele bestuursleden van de Marktvereniging Vorden bedankt voor hun jarenlange trouwe dienst in Vorden. Foto: Jan Hendriksen
Gerrit van Renselaar en Hermien Kempers werden door enkele bestuursleden van de Marktvereniging Vorden bedankt voor hun jarenlange trouwe dienst in Vorden. Foto: Jan Hendriksen (Foto: )

Marktslager Ter Weele neemt afscheid van Vordense weekmarkt

VORDEN – Wegens een reorganisatie is Marktslager Ter Weele Vlees en Vleeswaren vorige week vrijdag na ruim vijftien jaar gestopt met de verkoop van vlees en vleeswaren op de Vordense weekmarkt. Naast de Vordense weekmarkt is Ter Weele uit Hattemerbroek ook gestopt op de markten in Heino, Raalte, Markelo, Twello en Vaassen.

Door Jan Hendriksen

"We hebben een van onze twee verkoopwagens verkocht. We hebben de markten die qua reisafstand het verst van Hattemerbroek aflagen afgestoten. We blijven met de andere verkoopwagen de markten in Hattem, Wezep, IJsselmuiden en 't Harde bezoeken. Vorden was een goede markt voor ons. Maar je maakt keuzes. Hoe jammer dat ook is voor onze vaste Vordense klanten", zo verklaart eigenaar Jaap ter Weele in een reactie.

Vorige week vrijdag werden de medewerkers Gerrit van Renselaar (64) uit Nunspeet en Hermien Kempers uit Markelo van Marktslager Ter Weele, die beiden steevast wekelijks in Vorden waren te vinden, door voorzitter Rein de Heus en de bestuursleden Jans Jimmink en Ina Scheffer van Marktvereniging Vorden bedankt voor de jarenlange prettige samenwerking. Uit handen van het drietal ontvingen Van Renselaar en Kempers een boeket bloemen en een attentie. "Het is jammer dat jullie van de Vordense markt verdwijnen. Maar we hebben begrip voor de genomen beslissing van Ter Weele", aldus Rein de Heus. Ook werden Van Renselaar en Kempers spontaan door diverse vaste klanten bedankt voor de prettige service in al die jaren. "We gaan jullie missen", aldus een vaste Vordense klant die een kleine attentie voor het tweetal had meegenomen.

Marktvereniging Vorden is momenteel in gesprek met een potentiële nieuwe slager om de open plaats op de markt opnieuw in te nemen. "Hopelijk kunnen we die binnenkort presenteren", zo verklaarde De Heus.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden