Het pand van Kettelerij Bloembinderij. Foto: PR
Het pand van Kettelerij Bloembinderij. Foto: PR (Foto: )

Kettelerij Bloembinderij sluit winkeldeur

VORDEN - Kettelerij Bloembinderij sluit per 22 april de winkeldeur. Na jaren van intensief werken is het moment aangebroken om te stoppen met de bloemenwinkel. "Met veel plezier terugkijkend, zetten we onze blikken nu voorwaarts", aldus de eigenaren Harrie Kettelerij en Gerard Arends, die te kennen geven nog energiek door te willen gaan met een nieuwe werkwijze.

Harrie en Gerard: "In de loop der jaren groeide het bedrijf uit naar een meer luxere uitstraling. Het product ging er in mee, echter wisten we het uiteindelijke resultaat altijd te verpakken in een eenvoudig jasje. Niet voor niets werd de kreet 'Bijzonder door eenvoud' gehanteerd. Net als de mens stond altijd het product centraal, dat is in de loop der jaren nooit veranderd."

Gaan de mannen nu stil zitten? "Nee, zeker niet! In de huidige sterk veranderende dynamische wereld groeit de vraag om 'de boer' op te gaan. Gerichte afspraken met en bij de cliënt is het actuele uitgangspunt voor het 'arrangeren op maat' (verzorging van bloemwerk voor elke gelegenheid, in welke vorm dan ook en tevens aankleding van het interieur, zowel op het zakelijke vlak als privé)." Het ontwerpen van duurzame tuinen met de juiste plantenkennis is en blijft een belangrijk onderdeel en ook de periodieke aankleding en verzorging van balkon, terras en rustplaatsen behoren als vanouds tot de mogelijkheden.

Voor verdere informatie zie advertentie elders in deze krant.

Meer berichten