Team de Dorpsschool. Foto: PR
Team de Dorpsschool. Foto: PR (Foto: )

Dorpsschool winnaar schoolvoetbaltoernooi

KRANENBURG - Op 10 april werd het traditionele schoolvoetbaltoernooi georganiseerd op de velden van de sv Ratti in Kranenburg. De algehele organisatie van deze middag was in handen van Lisette Weustenenk en Thijs Bulten, studenten van de opleiding Sport en Bewegen. Als scheidsrechter traden medestudenten op van deze opleiding. Omdat alles met hulp van Bart Nijhof en leerlingen van de Kraanvogel al was klaargezet kon men meteen van start gaan.

De kinderen renden vol enthousiasme het veld op. Er waren vijftien teams opgegeven door de scholen De Hogevoorde (6), De Garve (3), De Kraanvogel (3) en de Dorpsschool(3). Vele supporters waren meegekomen en de wedstrijden zijn respectvol en plezierig verlopen. De kinderen deden goed hun best om te scoren. Nadat de laatste wedstrijden waren gespeeld hebben Ernst-Jan Somsen en Thijs de punten bij elkaar opgeteld om te berekenen wie er uiteindelijk had gewonnen. Voorafgaand aan de prijsuitreiking werd afscheid genomen van Gerdien en Emmy en werden zij bedankt voor alle jaren dat ze het schoolvoetbaltoernooi mede hebben georganiseerd. De uitslag van het toernooi was als volgt: vierde plek De Garve, derde plek de Hogevoorde, tweede plek De Kraanvogel en de winnaar was de Dorpsschool.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag met veel enthousiasme en plezier en hoopt dat er volgend jaar weer een leuk schoolvoetbaltoernooi wordt neergezet.

Meer berichten