Het muziekcombo onder leiding van Victor Macare was binnen in het café aanwezig en speelde daar menig nummer. Buiten zorgde het dweilorkest voor een vrolijke noot. Foto: PR.
Het muziekcombo onder leiding van Victor Macare was binnen in het café aanwezig en speelde daar menig nummer. Buiten zorgde het dweilorkest voor een vrolijke noot. Foto: PR. (Foto: )

Sfeervolle kick-off kaartverkoop Theater in de Openlucht

WICHMOND/VIERAKKER – Zondag 14 april werd de kick-off voor de kaartverkoop van het Theater in de Openlucht Vierakker-Wichmond gehouden. Bij café D'n Olde Kriet in Wichmond was het een drukte van belang. Vele kaarten gingen over de toonbank en mensen konden alvast even sfeer proeven.

Het muziekcombo onder leiding van Victor Macare zorgden in het café voor de muziek. Buiten zorgde het dweilorkest voor een vrolijke noot. Voor beide muziekcombinaties geldt dat zij onderdeel zijn van het Theater in de Openlucht. Rond 15.00 uur streek ook het toneelgezelschap samen met regisseur Ernst ter Linden neer in het café, zij hadden daarvoor het stuk 'De Bewaarder' nog gerepeteerd bij boerderij 't Spieker in Vierakker. Tevens stond het Oranjecomité Vierakker/Wichmond er met een stand voor de verkoop het jubileumboek. Schrijver Jan Garritsen was er ook om de boeken te signeren. Erna Roeterdink voorzitter van het bestuur van Het Theater in de Openlucht blikt terug: "Het was een sfeervolle middag, fantastisch om zo'n uiteenlopend gezelschap bij elkaar te hebben. Ik ben trots op al het talent in onze gemeenschap." Achter de schermen zijn ruim 130 vrijwilligers in de weer, van toneel, muziek, decor, terreinbeheer tot pr en horeca. Iedereen gaat ervoor om van Het Theater in de Openlucht een bijzonder spektakel te maken."

Honderd jaar
Het Theater in de Openlucht is onderdeel van het jubileumjaar van het Oranjecomité in Vierakker Wichmond, dat dit jaar het honderdjarig bestaan viert. Het spektakelstuk 'De Bewaarder' wordt driemaal op de planken gebracht bij boerderij 't Spieker van de familie Borgman aan de Heelerweg op 31 mei en 1 en 2 juni.

Kaartverkoop
De kaarten zijn vanaf dinsdag 16 april te koop bij Bakkerij Besselink, Boerderijwinkel Den 4Akker in Vierakker en Vorden en Café D'n Olde Kriet. Online zijn de kaartjes ook verkrijgbaar via de website.


www.theaterindeopenlucht.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden