Rotonde viert Koningsdag

Rotonde viert Koningsdag

VORDEN - De Rotonde in Vorden houdt opnieuw een tentfeest in de nacht voor Koningsdag, waaraan Rob Toonen samen met Michel Besselink meewerkt.

Op Koningsdag gaat de Rotonde rond 11.30 uur van start, met passende muziek van DJ TOM en alles in het teken van- en voor de kinderen. In de tent is er voor de kinderen een danspodium, verkleedkisten met kleren in prinsen- en prinsessenstijl, make-up dames die helpen opmaken, nagels lakken en leuke passende gadgets voor een prinsessenfoto. Iedereen die trekt heeft, moet op deze krant letten voor de uitknipbon die warme poffertjes oplevert. DJ TOM zorgt voor een minidisco. Naast de tent is voor kinderen vanaf zes jaar het vogelschieten. Ook hier zijn echte geldprijzen te winnen en het is natuurlijk een goede leerschool voor later bij het 'echte' vogelschieten bij de Dorpsschool. Rond 14.30 uur maakt Colourfull Music de naam waar. De band van Wieteke Schotsman heeft er zin in en is al volop aan het oefenen.

Tenslotte presenteert De Rotonde weer het Oranjebuffet. Iedereen mag aanschuiven en en genieten op deze feestelijke dag. Zie de advertentie met de bijhorende prijzen. Na dit buffet gaat de overige horeca door met leuke bands.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden