De VVV Vorden kan vrijwilligers goed gebruiken. Foto: PR
De VVV Vorden kan vrijwilligers goed gebruiken. Foto: PR (Foto: )

VVV Vorden gaat verhuizen

VORDEN - De VVV in Vorden gaat binnenkort verhuizen. Een paar honderd meter verderop, in het pand voor de fietsenwinkel van Bleumink wordt de winkel ingericht. Belangstellenden kunnen daar vanaf eind juni dezelfde producten, informatie en vrijwilligers vinden; alleen in een nieuwe entourage. Details volgen op korte termijn.

De VVV is nog altijd springlevend en wordt van tijd tot tijd vrolijk verrast. Zo stappen er op een morgen nog voor half elf twee heren de winkel binnen. Een van hen vraagt op uiterst serieuze toon: "Ik heb echt uw hulp nodig. Kan dat even?" "Het ligt eraan waarmee", zegt de medewerkster voorzichtig. "Nou, samen een paard rechtop zetten; we kunnen het niet alleen!". Op haar verbijsterde blik wijst een van de heren naar het beeldje op het plein voor de winkel. Een luidruchtig gelach is het resultaat.
De huidige winkel van de VVV Vorden biedt nu nog een mooi zicht op de bankjes, de bomen, het beeldje en zelfs de dichter Staring aan de overkant. Maar het toeristisch seizoen én de aanstaande verhuizing maken dat er opnieuw een drukke tijd aankomt. De gidsen hebben overleg gehad over de Achtkasteelen- en de Baronnentocht. In principe kan de Achtkasteelentocht op woensdag, donderdag en vrijdag met een gids worden gefietst; de zaterdag is de Baronnentocht met gids te boeken. Op de website is meer informatie te vinden. De VVV is ook aanwezig op de meimarkt van de Werf (kringloopwinkel) op 25 mei en hoopt daar vele lokale bezoekers te ontmoeten en te verrassen.
De VVV zou graag nog een aantal vrijwilligers aan het team willen toevoegen. Mensen die trots zijn op omgeving en gemeente, graag anderen informeren en helpen, het leuk vinden om contacten te leggen en een beetje leergierig zijn, worden graag verwelkomd. Meer inlichtingen in de winkel, telefonisch via 0575-553222 of via e-mail info@vorden.nl

www.vorden.nl

Meer berichten