Yoshi Berends en Lennart Schoppers (r). Foto: PR
Yoshi Berends en Lennart Schoppers (r). Foto: PR (Foto: )

Ook deze herfstvakantie weer circus in Vorden

VORDEN - Voor het derde jaar op rij geeft Circus Lorelly in de herfstvakantie van 2019 weer voorstellingen in Vorden. Dit vindt plaats van woensdag 23 oktober 2019 tot en met zaterdag 26 oktober. De jonge ondernemers, die zelf in Vorden wonen, zijn alweer druk in de weer met de nieuwe voorstelling. "Dit jaar met een geheel nieuwe show", zo verklappen de heren. "Natuurlijk blijven clown Frasco en spreekstalmeester Yoshi van de partij, voor de rest allemaal nieuwe artiesten uit diverse landen die het programma met nieuwe acts opvullen. Echt een reden om te gaan kijken!".

In 2017 en 2018 stond het circus nog opgebouwd op het parkeerterrein aan de Dorpsstraat. "Het was daar toch wel proppen en alles paste maar net. In samenspraak met de gemeente zijn we tot een nieuwe locatie gekomen", vertellen de ondernemers. De parkeerplaats aan de Bleek, achter de Aldi en Albert Heijn, zal dit jaar de plaats worden waar het circus de blauw-witte circustent opbouwt.

Naast nieuwe artiesten, is er ook geïnvesteerd in de entourage. Zo is er een nieuw decor in de maak en is de lichtvoorziening geheel vernieuwd. Hierdoor wordt de voorstelling nog sprookjesachtiger en beleeft men de acts nog intenser. Het circus werkt weer samen met lokale Vordense ondernemers om het evenement tot een succes te maken.

Vanaf 8 euro kan men al genieten van de voorstelling.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden