Deelname aan de Bronckhorster Paardenmeerdaagse is ook voor ruiters. Foto: Theo Jansen
Deelname aan de Bronckhorster Paardenmeerdaagse is ook voor ruiters. Foto: Theo Jansen

Elfde Bronckhorster Paarden- meerdaagse gaat grens over

HENGELO - Op 24, 25 en 26 mei organiseert Stichting Bronckhorster Paardenmeerdaagse haar jaarlijkse meerdaagse rit. De start is elke dag tussen 10.30 en 12.00 uur vanaf de Hietmaat in Hengelo Gld.

De sfeer van de Paardenmeerdaagse is altijd erg ontspannen omdat een ieder komt om een paar dagen op een rustige manier op z'n eigen wijze door de mooie omgeving in de gemeente Bronckhorst te rijden. Voor vertrek gezellig gezamenlijk een bakje koffie drinken, wat bijpraten en dan als het je uitkomt een keer vertrekken is het motto.
Dit jaar zijn de routes vernieuwd en zijn er nog meer zandwegen in de routes opgenomen. Op vrijdag steken de deelnemers de gemeentegrens over en houden ze een tussenstop bij de Heikamp in Ruurlo. 's Zaterdags gaan ze de omgeving rond 't Zand in Hengelo verkennen en 's zondags naar Zelhem. De routes zijn tussen de 23 en 28 kilometer lang.
Dit jaar wordt de rit alweer voor de elfde keer georganiseerd en de inschrijving is ook nu weer opengesteld voor zowel ruiters/amazones als voor menners.
Er kan individueel gestart worden, maar er mag ook in kleine groepjes van meerdere aanspanningen/ ruiters gereden worden. Hoewel het zeker de moeite waard is om drie dagen mee te rijden kan er ook voor gekozen worden om slechts een of twee dagen te rijden.
Nadere informatie is te vinden op de site.


bronckhorster paardenmeerdaagse.nl

Meer berichten