Het Warnsvelds Mannenkoor. Foto: Caitlinrsphoto
Het Warnsvelds Mannenkoor. Foto: Caitlinrsphoto (Foto: )

Voorjaarsconcert Warnsvelds Mannenkoor

VIERAKKER/WARNSVELD - Een ideale fietsbestemming voor de zondagmiddag: de Theetuin in Vierakker. Altijd wat te beleven, zoals op zondagmiddag 26 mei om 14.00 uur een concert van het Warnsvelds Mannenkoor (WMK) in drie delen, met tussendoor een wandelingetje in een tuin vol voorjaarsbloei.

Het programma is zo gevarieerd als de lentetuin zelf: van Schubert en Brahms in de Zangschuur met mezzosopraan Ellen Pieterse, daarna naar buiten naar het Amfitheater voor het lichtere werk zoals 'What a wonderful world' en 'Can you feel the love tonight'. En twee Afrikaanse nummers met op de djembé Patrick Coly. Voor het derde deel wandelt het publiek naar het terras onder de bomen waar de WMK-zangers 'Bohemian Rhapsody' van Queen laten horen. Plus een aantal nummers van Verdi met als solist tenor Henk van Duin.
Kortom, kom genieten van een sprankelend concert met muzikale topkwaliteit onder leiding van dirigent Emile Engel. Met royaal ruimte voor een gezellige nazit. Toegang vrij. Vrije gift na afloop.


warnsveldsmannenkoor.nl

Meer berichten