Programma Vordense Zomerfeesten krijgt gestalte

Programma Vordense Zomerfeesten krijgt gestalte

VORDEN - De commissie Vordense Zomerfeesten en de samenwerkende Vordense horeca (Bakker, de Rotonde en de Herberg) hebben de afgelopen periode niet stilgezeten en hebben al een indrukwekkend programma op stapel staan voor de Vordense Zomerfeesten van 25 tot en met 27 juli.

Nadat er is besloten de zomerfeesten toch in het centrum te behouden staan er donderdag- en zaterdagavond op het hoofdpodium van de megatent op het marktplein diverse topacts geprogrammeerd. Zo zullen onder andere dj Cristo, Vangrail, Jackfire en de Dikdakkers optreden en zullen de Vordense bands Strike en Opschaakl’n tijdens Beugelrock op vrijdagavond hun opwachting maken. Tijdens Beugelrock zullen er Grolsch beugels met een uniek etiket worden gepresenteerd, een collectors item dus. Ook staat er op vrijdag nog Blagenrock, dj Mike van Doorn en een dweilorkest op het programma.

Naast deze muzikale toppers zullen staat er op vrijdag alvast een grote zomermarkt gepland, waarin ook nog eens het NK standwerkersconcours én een aparte kinderbraderie is opgenomen. Op de zaterdag zullen een Big Band en diverse straattheater- en muziekacts jong en oud vermaken en zorgen de diverse thema-bars voor heerlijke verrassingen. ‘s Avonds wordt er afgesloten met een groot feest- muziekspektakel in de grote tent.

Voor de zomermarkt hoopt de organisatie op zoveel mogelijk deelname van (Vordense) ondernemers en kunnen ondernemers voor meer informatie en/of aanmelding zich melden via het e-mailadres. Ondernemers zullen door de organisatie ook persoonlijk worden benaderd.


bruna.vorden@xs4all.nl

Meer berichten