Het dak van de Kalahari tent gaat er af tijdens Høken in Toldiek. Foto: Henk Huurnink Jr.
Het dak van de Kalahari tent gaat er af tijdens Høken in Toldiek. Foto: Henk Huurnink Jr.

Indrukwekkende line-up Høken in Toldiek

Kisjeskearls, NirFOOna, Bökkers en Miss Montreal

TOLDIJK - Høken in Toldiek gaat door: dit jaar op vrijdag 28 en zondag 30 juni bij J.J.C. Flophouse aan de Hoogstraat in Toldijk. De organisatie heeft met zeer veel trots de line-up bekend gemaakt!

Vrijdag 28 juni
Terwijl in het Normaalcafé de klassiekers door de speakers schallen, openen de Kisjeskearls op vrijdag (uiteraard) het bal. Deze boerenrockers zullen voor het vierde achtereenvolgende jaar laten zien waarom zij ook dit jaar niet mogen ontbreken. Dat zij niet de enige zijn die hun muzikale helden vereren door een perfecte cover te produceren, bewijst NirFOOna, die in de kapschuur stevige rocknummers van ZZ Top en Status Quo zullen spelen.
Uiteraard zullen de heren van Bökkers zich van hun best kant laten zien met een dampend en stampend optreden vol instant klassiekers. De avond zal afgesloten worden door rockchick en knuffeltukster Miss Montreal! Die hoeven we niet meer te introduceren, toch? Fu-fu-fu-fuck it, dat wordt Høken!

Zondag 30 juni
En natuurlijk is er op zondag het traditionele Koffieconcert. Vanaf 10.30 uur op de bankjes in de zon wakker worden met een fijne kop koffie en de vertrouwde blaaskapel klanken op de achtergrond. Maar daarna dient er wel een tandje opgeschakeld te worden, want de piraten van de Paloma's maken het al héél snel oldewets gezellig. Vervolgens is het de beurt aan het Nijmeegse vijftal Bootleg Betty, die met een combinatie van meerstemmige rock, pop en country het dak van de Kalahari tent zullen spelen. Na het succes van vorige edities zal de grande finale worden neergezet door onze vrienden van Høken met de Heinoos! Hopen dat de bankjes het houden... Voor de fijnproevers zal Boogie Monster uit Deventer tussentijds een knallende set groovy rock 'roll laten horen. Denk Steely Dan, Rolling Stones en The Meters: sfeer gegarandeerd!
De kleinste kinderen kunnen zich ondertussen vermaken in de tuin, zodat pa en ma rustig een babbeltje en of dansje kunnen maken.
Zin in gekregen? Surf naar de website voor het bestellen van kaarten en verdere informatie. En houd de socials in de gaten. Wi'j goat deurdonderen!


www.flophouse.nl
www.hokenintoldiek.nl
Fb: Flophouse / Høken in Toldiek Festival
Twitter: @jjcflophouse
Instagram: @flophouse_ / @hokenintoldiek

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden