Een overzichtsfoto van het event een andere gelegenheid. Foto: PR
Een overzichtsfoto van het event een andere gelegenheid. Foto: PR

Herwers Elektrisch Event bij Van der Valk in Duiven

REGIO - Het Herwers Elektrisch Event komt terug. Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, werd de knoop snel doorgehakt: dit moet een vervolg krijgen. De locatie is dit jaar hetzelfde, met dezelfde service zoals klanten die van Herwers gewend zijn. Het evenement, dat plaatsvindt op 28 en 29 juni bij Van der Valk in Duiven, staat in het teken van elektrisch rijden.

Herwers gelooft dat elektrisch rijden de toekomst is, maar realiseert zich ook dat er nog veel onbekendheid over is. "Die onbekendheid nemen we graag weg, daarom willen we graag zoveel mogelijk mensen uitnodigen om kennis te maken met elektrisch rijden. Tientallen elektrische modellen staan er op hun mooist bij en er is genoeg gelegenheid voor het maken van een proefrit. Heeft u vragen over simpele, maar praktische zaken, werking van de stekkers of parkeren? Tijdens het evenement is er gekwalificeerd personeel van Herwers aanwezig dat u graag helpt en adviseert", aldus een woordvoerder van Herwers.

De vrijdagmiddag wordt afgesloten met een bedrijvenborrel. Vanaf 16.00 uur gaan de aanwezigen het weekend in met een hapje, drankje en informatie over elektrisch rijden. Ook is er tijdens het weekend aan de kinderen gedacht, want terwijl papa en mama rustig rondkijken, kunnen zij lekker spelen op het springkussen.

Het Herwers Elektrisch Event is op vrijdag 28 juni van 13.00 tot 19.00 uur en op zaterdag 29 juni van 09.00 tot 16.00 uur bij Van der Valk aan de Impuls 2 in Duiven.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden