Het kampioensteam van Vorden 1 in de 1e klas GVB in 1974-1975 met o.a. André en Ernst Te Velthuis, Henk Steintjes, Jan Stegeman, Henk Hengeveld, Gerard Meijer, Gerard ter Beest, Bertus Nijenhuis, Tonnie Meijer en Geert Heersink. Foto: PR
Het kampioensteam van Vorden 1 in de 1e klas GVB in 1974-1975 met o.a. André en Ernst Te Velthuis, Henk Steintjes, Jan Stegeman, Henk Hengeveld, Gerard Meijer, Gerard ter Beest, Bertus Nijenhuis, Tonnie Meijer en Geert Heersink. Foto: PR (Foto: )

Oproep aan oud-leden voor reünie ter ere van 90-jarig jubileum v.v. Vorden

VORDEN - De voetbalvereniging Vorden bestaat in 2019 maar liefst 90 jaar en ondanks dat het geen 'officieel' jubileum betreft heeft het bestuur en de leden toch besloten er de nodige aandacht aan te besteden en er een fraai feestweekend van te maken. Op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus zal er voor alle leden, oud-leden, donateurs, vrijwilligers, sponsoren, supporters en overige personen wie de club een warm hart toedragen een fraai programma worden voorgeschoteld met voor elk wat wils. Op zaterdag is de zeskamp een fraai evenement dat op het programma staat en 's avonds natuurlijk de afsluitende feestavond met medewerking van Radio 538. Op vrijdagavond zal er eerst een receptie worden gehouden en deze zal overgaan in een reünie. En juist voor deze vrijdagavond vraagt de vereniging hierbij enige aandacht.

"De voetbalclub is destijds opgericht in 1929, vandaar dat wij dit jaar het 90-jarig jubileum mogen vieren", aldus voorzitter Marc van der Linden. "In 1954, 1969, 1979, 1989 en 2004 hebben wij respectievelijk het 25-, 40-, 50-, 60- en 75-jarig jubileum mogen vieren en daar tussendoor is er in 2014 ook nog in het klein aandacht besteed aan het 80-jarig bestaan. Nu dus 90 jaar en op 30 en 31 augustus hebben wij daarvoor een prachtig programma in elkaar weten te zetten."

"Op vrijdagavond beginnen wij met een receptie die in de loop van de avond zal overlopen in een reünie voor (oud-)leden van 40-plus. Op zaterdagmorgen vindt er een groot jeugdevenement plaats op ons Sportpark 't Grote Veld en rond 12.30 uur zullen wij met alle belangstellende leden, oud-leden, vrijwilligers enzovoort een bezoek brengen aan de algemene begraafplaats, alwaar tijdens een plechtigheid de overleden leden herdacht zullen worden. Om 14.00 uur staat dan de start van de zeskamp op het programma en gezien de reeds vele inschrijvingen belooft dit een waar spektakel te worden. Het jubileumweekend zal dan 's avonds afgesloten worden met een grote feestavond met medewerking van Radio 538. Bij de start van de competitie in het nieuwe seizoen zal op vrijdag 20 september nog een jubileumwedstrijd plaatsvinden tussen een nader samen te stellen 'Vorden-team' en 'Oud de Graafschap'."

"Voor het organiseren van de reünie zijn de leden Henk de Jonge en Jan Golstein al ruim een half jaar bezig om dit allemaal in goede banen te leiden. Omdat het onmogelijk is om van alle (naar schatting) ruim 1.500 oud-leden het (mail)adres te achterhalen, doet de vereniging bij deze een oproep aan de geïnteresseerde oud-leden om een mail te versturen naar secretariaat@vvvorden.nl onder vermelding van deelname reünie 2019.

"Wij hebben echter wel van ieder tijdvak (jaren '60, '70, '80 en '90) een willekeurig aantal van 25 á 30 elftalfoto's verzameld en de betreffende namen hierbij achterhaald en één of twee contactpersonen per elftal weten te benaderen. In de komende weken zullen de laatste reacties hierop worden ontvangen en zodoende hopen wij op een mooie opkomst op de reünie. Bij deze dus nogmaals de oproep om bij interesse in deze reünie van v.v. Vorden een reactie te mailen naar secretariaat@vvvorden.nl".

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden