Fietspuzzeltocht Medlerfeest

MEDLER - Traditioneel de zondag voor het jaarlijkse Medlerfeest, wordt de fietspuzzeltocht georganiseerd. Die zal dit jaar plaatsvinden op zondag 30 juni. Een fietstocht van circa 20 kilometer langs de mooiste plekjes van Vorden en omstreken leiden. Deze tocht is geschikt voor jong en oud. Starten kan tussen 13.00 en 14.30 uur bij 't Wapen van 't Medler. Het daaropvolgende weekend staat geheel in het teken van het 94ste Medlerfeest.

Vrijdagmorgen 5 juli komen alle leerlingen van de Kraanvogel naar het Medler, om deel te nemen aan de traditionele kinderspelen op het terrein van T.T.V. Vorden. Deze ochtend wordt georganiseerd door het team en de oudervereniging van de Kraanvogel. Na afloop wordt gezamenlijk een broodje gegeten bij 't Wapen van 't Medler.

Vrijdagavond staat (inmiddels traditioneel) Vrienden van Medler-Live op het programma. Een avond vol live- en playback-acts, waarbij het publiek bepaalt wie de winnaars van de avond worden. Meedoen? Kijk op de website.

Zaterdagmiddag start om 13.30 uur de kinderoptocht onder muzikale klanken van Harmonie Vorden. Aansluitend zal wethouder Buunk de volks- en kinderspelen officieel openen. Tijdens deze middag is er volop vermaak voor jong en oud, waarbij de kinderen kosteloos vermaakt worden met de kinderspelen, springkussen en een draaimolen.

Zaterdagavond vanaf 19.30 uur kan iedereen zich in laten schrijven voor het vogelschieten, waarna om 20.00 uur regerend schutterskoning Bert Berenpas van Mossel tot Medler het eerste schot zal lossen en zijn titel zal gaan verdedigen. Rond de klok van tien volgt de huldiging van de nieuwe schutterskoning(in), waarna de feestavond volgt onder muzikale begeleiding van 'de Sleppers'.

Kijk voor meer informatie op de website.


www.medlerfeest.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden