Zomercarrousel in Onder de Molen

Zomercarrousel in Onder de Molen

LINDE - Theater Onder de Molen in Linde verzorgt in het zomerseizoen iedere woensdagavond voorstellingen onder de naam 'zomercarrousel'. In de maanden juli en augustus worden de bezoekers ontvangen met een gratis kopje koffie of thee met zelfgemaakte molenkoek, waarna ze vanaf 20 uur kunnen genieten van een heerlijk avondje uit in dit unieke theater in een authentieke molen. Na afloop van de voorstelling kan in de foyer gezellig worden nagepraat met de artiest(en), uiteraard onder het genot van een drankje.

Het programma van juli:
Woensdag 17 juli: Tracks/KEK
Tracks: Deze akoestische coverband speelt het liefst in een kleine setting, dicht bij het publiek, met zo min mogelijk versterking en met de klank van de instrumenten als basis van ons geluid. TRACKS staat voor genieten. Genieten van muziek en zang en van luisteren en meezingen.
KEK: Anja (leadzang), Danielle (gitaar en zang), Jan (gitaar en zang), Carolien (toetsen en zang) vormen KEK. Klein En Kwetsbaar, Kort En Krachtig of Ken Eigen Kunne? KEK brengt met veel plezier herkenbare muziek.

Woensdag 24 juli: Harald Koll/Jurriaan Boerstoel
Harald Koll bespeelt 6-, 12- en 15-snarige akoestische gitaren. Hij speelt eigen werk, en bewerkingen, van Bach en de Beatles tot Queen. Fingerstyle gitaar kenmerkt zich door het samenvoegen van baslijnen, akkoorden, melodie en soms percussie tot één gitaarpartij.
De pianist Jurriaan Boerstoel heeft graag interactie met het publiek. Hij vraagt regelmatig wat men wil horen, geeft aan bekende melodieën een eigen twist en praat het repertoire op een onderhoudende manier aan elkaar. Hij staat garant voor een gezellig en zeer muzikaal luisterspel.

Woensdag 31 juli: Ralph & Lianne
Ralph & Lianne zingen niet alleen als duo maar brengen apart van elkaar ook solo's ten gehore. Een toetsenist zorgt voor de begeleiding.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden