Van Blagenrock tot Beugelrock

Van Blagenrock tot Beugelrock

Vooruitblik op programma van Vordense Zomerfeesten

VORDEN - Het aftellen voor de Vordense kermis is weer gestart. De Zomerfeesten op 25, 26 en 27 juli kennen een vol programma waarbij vandaag een stukje van de donderdag en vrijdag wordt verklapt.

Op de donderdag (25 juli) wordt de kermis rond de middag geopend. Dan is goed te zien hoe drie Vordense horecabedrijven (Hotel Bakker, Café de Herberg en Grand bistro de Rotonde) de samenwerking hebben ingevuld. De tent is open vanaf de start van de kermis, maar in de middag zijn er daar geen activiteiten. Vanaf 18 uur draait DJ Cristo, en rond 21 uur treedt de topband Vangrail op.
Een dag later, op de vrijdag, kan iedereen vanaf 14 uur zijn hart ophalen op de zomermarkt. Hier worden echte wedstrijden gehouden voor het NK standwerkers-concours. Deze kramen staan verdeeld over de zomermarkt en dagen elkaar maar ook de bezoekers uit om te lachen, gieren en te genieten. Dan is ook de kinderbraderie geopend Een kraam is te reserveren bij Bruna of via de mail: wendie@grandbistrorotonde.nl. Samen met een vriendje/vriendinnetje of helemaal alleen. Welk kind heeft er niet wat speelgoed of kleding die een tweede huis verdient? Zo kunnen zij zelf een extra zakcentje verdienen voor in de vakantie.

Rock
Na zessen, als alle kramen leegverkocht zijn, zullen The Dudes of Hengel en dj Mike van Doorn klaarstaan om de jongste gasten hun eerste 'Blagenrock' te bezorgen. De kleinsten kunnen in de tent rock 'n rollen in het begin van de avond. Zo kan ook die generatie alvast eens kennismaken met wat een heus tentfeest in Vorden is. En er is gratis ranja. Niet uit een beugel maar uit een ander flesje. Tussen 18 en 20 uur tovert Mike van Doorn supercoole kinderhits uit de dj-draaitafel en spelen The Dudes of Hengel, twee cowboys uit de Achterhoek met een passie voor country rock 'n roll. Een passende soundtrack voor ieder feest, en nu met een extra vette knipoog naar de Blagen van Vorden. Ze zorgen tegelijkertijd voor een heerlijke warming-up voor Beugelrock, een Vordense traditie die niet gemist mag worden.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden