V.l.n.r.: Beppie Heersink (winnares 2018), Dennis Jansen (organisatie), René Jak (winnaar 2018) en Sander Jansen (organisatie). Foto: PR
V.l.n.r.: Beppie Heersink (winnares 2018), Dennis Jansen (organisatie), René Jak (winnaar 2018) en Sander Jansen (organisatie). Foto: PR (Foto: )

Golfers aan slag voor Coupe Vordogne

VORDEN - Deze week barst hij weer los, de strijd tussen (oud-)Vordense golfers om de 'Coupe Vordogne'. Dit jaar hebben de leden van golfclub 't Zelle de eer om deze Vordense golfkampioenschappen te organiseren.

Werden de twintig eerdere edities altijd op een maandag gehouden, de organisatie (in handen van Carin Fransen en André Boogaard) heeft er dit jaar voor gekozen om voor een dag aan het eind van de werkweek te gaan, oftewel vrijdag 12 juli. Dat dit voor velen een iets prettiger dag is om de golfhandschoen op te pakken blijkt ook direct uit het aantal inschrijvingen.
Vanaf 12.30 uur zullen de eerste ballen zowel hoog als laag door de lucht gaan vliegen en rond 18.00 uur zal bekend worden wie de opvolgers zijn van de winnaars van de 20ste editie in 2018, Beppie Heersink en René Jak.
Wie dit jaar de uitnodiging heeft gemist of niet heeft ontvangen, of pas dit jaar gestart is met golfen kan zichzelf alvast per e-mail aanmelden voor een uitnodiging voor de 22ste Coupe Vordogne, volgend jaar dus. Deze mail kan worden gestuurd aan carinfransen@gmail.com.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden