Lions geven ouderen De Lindenhof een leuke middag
Vrijwilligers van de Lionsclub Bronckhorst bij De Lindenhof. Foto: Present Bronckhorst
Vrijwilligers van de Lionsclub Bronckhorst bij De Lindenhof. Foto: Present Bronckhorst

Lions geven ouderen De Lindenhof een leuke middag

BRONCKHORST/VORDEN - Acht leden van de Lions Club Bronckhorst hebben onlangs een bezoek gebracht aan de bewoners van De Lindenhof. Het was de bedoeling dat ze zouden gaan wandelen met de ouderen, maar door het slechte weer viel dit plan letterlijk in het water. Daarom gingen ze spelletjes doen met de bewoners en werden er samen heel veel liedjes gezongen.

"De bewoners waren erg enthousiast en genoten zichtbaar," laat een van de medewerkers van De Lindenhof na afloop weten. "Dit is zeker voor herhaling vatbaar."

De Lions vonden het ook leuk om de ouderen een leuke middag te bezorgen. Ze hebben dit jaar geld ingezameld en geschonken aan de verzorgingshuizen in Bronckhorst en wilden zich daarnaast ook praktisch inzetten voor de ouderen. Daarom klopten ze aan bij Present Bronckhorst voor de organisatie van een project. Present koppelde de groepen vervolgens aan elkaar. De vrijwilligers hebben aangegeven dat ze graag een keer terugkomen om te gaan wandelen met de ouderen wanneer het wel mooi weer is.

Wie met vrienden, collega's of een andere groep ook een maatschappelijk betrokken uitje wil organiseren en op die manier een bijdrage leveren aan een mooier en socialer Bronckhorst, neem dan contact op met Hilde Colenbrander, coördinator Present Bronckhorst, hildecolenbrander@presentbronckhorst.nl of bel 06-15136687. Meer informatie over Present, staat op de website.


www.presentbronckhorst.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden