John en Monique van der Voort met de sleutel van het Rabobank pand in Vorden die is overgedragen aan het Zelhemse echtpaar. Foto: PR.
John en Monique van der Voort met de sleutel van het Rabobank pand in Vorden die is overgedragen aan het Zelhemse echtpaar. Foto: PR. (Foto: )

Coop Vorden in januari open

Pand Rabobank overgedragen aan John en Monique van der Voort

Door Jan Hendriksen

VORDEN - John en Monique van der Voort uit Zelhem hopen medio januari 2020 hun eigen Coop-supermarkt te openen in het Rabobankpand aan de Zutphenseweg in Vorden. Bij notaris Hulleman in Vorden vond op woensdag 10 juli de overdracht van het pand plaats. De voorbereidingen waren al in volle gang, en nu John en Monique eigenaar zijn kan er ook in het gebouw begonnen worden met de werkzaamheden. Het echtpaar is erg enthousiast om in Vorden als ondernemer te starten en ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Met de koop van het Rabobankpand gaat voor het echtpaar Van der Voort een langgekoesterde wens in vervulling. Beiden hebben een arbeidsverleden bij Coop en willen hier dan ook als zelfstandig ondernemer een Coop supermarkt gaan realiseren. De in de Achterhoek geboren Monique van der Voort-Klein Gotink (43) is momenteel werkzaam als supermarktmanager bij de Coop-vestiging in Doetinchem. Voor die tijd was ze werkzaam als supermarktmanager bij onder meer de vestigingen in Zutphen, Schiedam en Ridderkerk. John van der Voort was tot 2015 dertien jaar als bedrijfsadviseur en projectleider werkzaam bij het concern en is momenteel projectmanager bij JEZZ Projectmanagement, dat gespecialiseerd is in projectmanagement voor bouwen én verbouwen van onder andere retail, horeca, kantoren en zorg.
De supermarkt krijgt de beschikking over de modernste milieuvriendelijke koelinstallatie waarbij de warmte die vrijkomt weer zal worden hergebruikt, alle koelingen worden voorzien van dag-afdekking en tevens zal er alleen LED-verlichting worden gebruikt. Daarnaast zullen er op termijn zonnepanelen worden aangebracht en zullen er oplaadpunten komen voor elektrische fietsen en wellicht ook voor elektrische auto's. John en Monique van der Voort zijn ervan overtuigd dat zij met hun moderne duurzame Coop een positieve bijdrage gaan leveren aan de leefbaarheid van Vorden.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden