Kinderen kunnen ook zélf vissen tijdens de ZomerVISkaravaan. Foto: Frank van der Burg
Kinderen kunnen ook zélf vissen tijdens de ZomerVISkaravaan. Foto: Frank van der Burg (Foto: FRANK VAN DER BURG)

ZomerVISkaravaan in Vorden

VORDEN - De Vordense hengelsportvereniging De Snoekbaars en de zomerVISkaravaan organiseren een Gratis Vis-event voor kinderen onder de 14 jaar. Dit wordt op vrijdag 26 juli gehouden bij de visvijver aan het Biesterveld in Vorden.

Kinderen die gek zijn van sportvissen kunnen tussen 10 en 16 uur terecht. De activiteiten zijn niet tijdgebonden dus ze kunnen inlopen wanneer ze willen, mits ze zich hebben ingeschreven. De organisatie zorgt voor hengels, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar.
In juli, augustus en september vinden door het hele land dertig van dit soort eendaagse vis-events plaats. Op elke locatie is van alles te beleven. Kinderen kunnen hun eigen vistuigje leren maken, vechten met de grootste vissen op de drilsimulator en alles leren over de biologie van vissen en andere onderwaterdieren. Onder begeleiding van professionals kunnen kinderen ook zélf vissen. Ze gaan allemaal naar huis met een goodiebag en maken kans op een gratis hengel.
Meer informatie over de ZomerVISkaravaan en de locaties van alle visdagen is te vinden op onderstaande website. Hier kunnen kinderen zich ook per locatie inschrijven voor deelname. Meer informatie over de ZomerVISkaravaan bij George Hampsink van Sportvisserij Nederland (030-6058440).

www.stekkie.nl

Meer berichten