De AMV-leerlingen lieten zich op blokfluit horen. Foto: PR
De AMV-leerlingen lieten zich op blokfluit horen. Foto: PR (Foto: )

Zomermiddagconcert Harmonie

VORDEN - Een mooi en afwisselend programma. Dat was op een mooie zondag 14 juli te horen op het Marktplein in Vorden, waar Harmonie Vorden het zomermiddagconcert gaf. Er kwamen heel wat mensen op af.

Het jeugdorkest had de eer om te beginnen en dat ging de jonge muzikanten goed af. De leden van Harmonie Vorden gingen vervolgens onder leiding van dirigent Nikki Kleijsen verder met het concert. Tussen de nummers van de Harmonie door was er ook tijd voor de AMV-leerlingen die op blokfluit een muziekstuk speelden. En ook al is het altijd een beetje spannend om voor zo veel mensen op tet reden: het ging hen goed af. Talenten in de dop.
Na het concert kon iedereen de Instrumententuin bezoeken en een instrument proberen. Er werden heel wat pogingen gewaagd, waardoor er veel ijsjes konden worden gehaald bij IJssalon Lekker!, die samen met het Meestershuis en De Herberg het concert mede mogelijk maakte.
Na het concert begon de vakantie voor alle muzikanten en om die goed in te luiden had de activiteitencommissie een barbecue georganiseerd bij het Kulturhus. En na de zomerpauze gaan de leden van Harmonie Vorden er in het nieuwe muzikale jaar er weer tegenaan.

Meer berichten