Zomercarrousel draait door in Theater Onder de Molen

Zomercarrousel draait door in Theater Onder de Molen

LINDE - Theater Onder de Molen in de buurtschap Linde laat ook in de maand augustus de zomercarrousel volop doordraaien. Alle woensdagavonden zijn er vanaf 20 uur voorstellingen in het unieke theater in de authentieke molen. De bezoeker wordt er ontvangen met een gratis kopje koffie of thee met zelfgemaakte molenkoek. Na afloop van de voorstelling kan in de foyer gezellig worden nagepraat met de artiest(en), uiteraard onder het genot van een drankje.

Het programma voor augustus is als volgt:
Woensdag 7 augustus: Laura van Kaam/Mijke Jonkman - The Yawning Dragon:
Laura van Kaam verovert de harten van haar toehoorders vanaf het podium. Een jonge, pure zangeres die de sterren van de hemel zingt en zichzelf ook nog eens begeleidt op gitaar. De bijzondere verhalenvertelster Mijke Jonkman heeft een gedegen achtergrond in dramatische expressie en een liefde voor sprookjes. Zij pakt het publiek, jong en oud, met haar boeiende verhalen.
Woensdag 14 augustus: Simonèz:
Het duo Simonèz brengt liederen met een lach en een traan. Met hart en ziel bezingen zij dagelijks geluk en dagelijkse ellende in 'Und Schmerz en Smart et Amour'. Een programma met liedjes, songs en chansons over het leven met al zijn lusten en onhebbelijkheden
Woensdag 21 augustus: Derk-Jan Terpstra/Jack van Dodewaard:
Derk-Jan Terpstra uit Toldijk is geen onbekende in de Achterhoek en hij treedt dan ook niet voor het eerst op in de molen. Een zeer getalenteerde jonge pianist die al een aantal jaren les heeft van Faya Farrakhova. Jack van Dodewaard
speelt vervolgens met virtuositeit, fraaie klassieke melodieën, afgewisseld met jazzy klanken. Zijn muziek vormt een mooie combinatie met poëzie. Hij ondersteunde de afgelopen jaren dan ook diverse poëzievoordrachten met zijn pianospel.
Woensdag 28 augustus: Bublbltroubadours Inc./Wilma Pastors:
Een lach en een traan wisselen elkaar af in het programma 'Onbekend maakt bemind' van Bublbltroubadours Inc. Het repertoire van Wilma Pastors bestaat uit liedjes van diverse artiesten. Zo speelt en zingt zij op eigen wijze nummers van James Bay, Dotan en U2.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden