Het mooie, en voor Linde unieke molenterrein, was omgetoverd tot een feestterrein na afloop van de fietstocht. Foto: PR.
Het mooie, en voor Linde unieke molenterrein, was omgetoverd tot een feestterrein na afloop van de fietstocht. Foto: PR. (Foto: )

Complimenten voor 'Linde trapt door 2.0'

LINDE – De organisatie van de fietstocht 'Linde trapt door 2.0' kan terugkijken op een geslaagde fietstocht. Om 12.30 uur kwamen zondag de eerste deelnemers aan de start bij de Lindesche Molen, waarbij ze na inschrijving voor deelname, aan de 26 kilometer lange route konden beginnen. Een route door de mooie omgeving van Linde en de buurtschappen daaromheen. Het deed de organisatie dan ook goed dat de deelnemers de organisatie complimenteerde over de mooie route.

Precies op de helft van de route was er een korte pauze ingelast. Men kon even aansterken door een glaasje fris en een paar lekkere hapjes. Tevens werd hun kunnen op de proef gesteld bij het oplossen van rebussen die op kundige wijze boerderijnamen verhulden. De pauzelocatie was bij de familie Slotboom aan de Rijnweg in Varssel. Familie Slotboom had de organisatiecommissie allerlei attributen belangeloos beschikbaar gesteld. Eenmaal terug bij de finish kon men nog een poging wagen om de wisselbeker zeker te stellen door middel van het 'Rad van fortuin'. Het mooie, en voor Linde unieke molenterrein, was omgetoverd tot een feestterrein. De muziek werd verzorgd door een eenmalig optreden van een gelegenheidsband. Acht man sterk die speciaal voor de fietstocht de muzikale omlijsting verzorgden. Dit onder zeer grote waardering van de toeschouwers, al genietend van een lekkere hamburger en een glaasje nat.

Bij de jeugd werd Lianne Hulstijn de winnares en bij de volwassenen Johan Lenselink. De wisselbekers zullen tijdens het Lindesfeest in september uitgereikt worden.

Meer berichten