De zijspannen komen ook aan de start. Foto: Henk Teerink
De zijspannen komen ook aan de start. Foto: Henk Teerink (Foto: )

Genieten van motorsport tijdens Vetnippel Trophy

KRANENBURG - Aankomende zaterdag 10 augustus wordt in de Kranenburg de negentiende Vetnippel Trophy verreden. Dit jaarlijkse motorsport evenement wordt georganiseerd door de V.A.M.C. de Graafschaprijders. Aan de start komen de solo-rijders tot en met 85 cc jeugd, zijspannen, quads en solo-klasse vanaf 125cc. De trainingen zijn vanaf 13.00 uur en de wedstrijden zullen beginnen om 14.00 uur.

De grasbaanraces zijn een begrip in Vorden en omstreken. Iedereen is van harte welkom om te genieten van een mooie middag motorsport. Er zullen verschillende heats gereden worden met de daarbij behorende finaleraces. De organisatie hoopt op voldoende deelname in de verschillende klassen. Publiek kan naast de motorsport ook gezellig een hapje en drankje nuttigen tijdens of na de wedstrijden. De catering is in handen van de vrijwilligers.

28 augustus is de maandelijkse clubavond van de V.A.M.C. Een paar dagen later op 30 augustus organiseert de Vordense motorclub haar 35ste driedaagse tour naar Westerwald, Duitsland. Naast deze evenementen mogen de clubleden van de V.A.M.C. deelnemen aan de clubcross die samen met de motorclub H.A.M.A.C. uit Harfsen georganiseerd gaat worden op 1 september. De locatie is het prachtige circuit Peppelenbos in Harfsen. Voor verdere info van de verschillende evenementen kijk op de website.


www.vamc.nl

Meer berichten