Agrariërs doen de deur open bij 'Fiets de boer op Ruurlo'

RUURLO - Op dinsdag 20 augustus kunnen fietsliefhebbers een kijkje in de keuken nemen bij vier agrarische en aanverwante bedrijven in de omgeving van Ruurlo en Geesteren. De jaarlijkse fietstocht 'Fiets de boer op' vindt plaats in het kader van de Reurlse Zommerdagen.

Belangstellenden kunnen tussen 10 en 12 uur starten vanaf de parkeerplaats van café-restaurant De Keizerkroon aan Dorpsstraat 15 in Ruurlo. De tocht is ongeveer 36 kilometer lang en leidt de fietsers naar onder meer een boomkwekerij, een melkveebedrijf en hertenhoeve HertenHoeve de Lavei. Onderweg kan men tijdens de tocht natuurlijk genieten van de prachtige omgeving van Ruurlo en omstreken. Deelname kost voor volwassenen 2,50 euro en voor kinderen tot en met twaalf jaar 1 euro. Meer informatie bij Tonie Klein Brinke via e-mailadres: deboeropruurlo@gmail.com.
De organisatie van de fietstocht is in handen van de Fietscommissie De Boer Op Ruurlo bestaande uit leden van de Vrouwen van Nu Ruurlo, Land- en Tuinbouw Organisatie Noord afdeling Achterhoek Noord en Jong Gelre Ruurlo. De organisatoren van Fietstocht De Boer op Ruurlo doen mee in de sponsoractie Hart voor de Achterhoek van de Rabobank, daarom kan men de kosten voor deelname aan 'Fiets de boer op 2019' zo laag houden. Er kan weer gestemd worden voor de sponsoractie van 5 tot en met 19 september.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten