Twee dagen geluk op de fiets

Twee dagen geluk op de fiets

HENGELO - Vanaf Café de Jongens in Hengelo Gld. wordt op zaterdag 14 en zondag 15 september de Achterhoekse Klavertje Najaars 2-Daagse gefietst. Een weekend heerlijk fietsen en genieten van al het moois dat de gemeente Bronckhorst en de Achterhoek te bieden heeft. Het is ook mogelijk om in dat weekend één van beide dagen mee te fietsen.

Door Henk Wullink zijn de volgende vier leuke routes uitgezet, met elke dag de keuze uit een kortere of langere versie. Dat zijn: De Ruurlo-route (ca. 30 km) of de Borculo-route (ca. 50 km) op zaterdag 14 september en de Hessenwegen-route (ca. 30 km) of de Hessenwegen-route (ca. 50 km) op zondag 15 september.
Deze routes zijn voorzien van leuke tips voor onderweg, waaronder enkele opengestelde locaties in verband met de Open Monumentendag Bronckhorst.
Na terugkomst is er vanaf 15.00 uur een optreden van het gezellige dameskoor Wiamie uit Wehl (zaterdag) en van het Matrozenkoor Apeldoorn (zondag).
Start- en eindpunt is bij Café de Jongens, Bleekstraat 3 in Hengelo Gld. De start is tussen 10.00-12.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 3 euro per persoon per dag.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden