Na de jubileumeditie van Roll-Over Bronckhorst schudde Jan Visser (r.) de hand van de nu nieuwe voorzitter Henk Derksen. Foto: Achterhoekfoto.nl/Liesbeth Spaansen
Na de jubileumeditie van Roll-Over Bronckhorst schudde Jan Visser (r.) de hand van de nu nieuwe voorzitter Henk Derksen. Foto: Achterhoekfoto.nl/Liesbeth Spaansen

Henk Derksen volgt Jan Visser op als voorzitter Roll-Over Bronckhorst

Afscheid van commissie- en werkgroepleden

BRONCKHORST/WICHMOND - Op 17 september werd tijdens de evaluatie- en slotavond van de Roll-Over Bronckhorst 2019, op het erf van de familie Krijt in Wichmond, afscheid genomen van commissieleden Jan Visser, Ria Klein Kranenbarg en Josephine Steffens.

Jan Visser nam vijftien jaar geleden, met enkele anderen, het initiatief voor een driedaags wandelevenement voor mensen met een beperking. Deze Roll-Over Bronckhorst begon met enkele tientallen deelnemers met een veelvoud aan duwers, groeide uit tot 200 deelnemers met 400 duwers en familieleden in 2019. Dit 15-jarig bestaan van de Roll-Over werd uitgebreid gevierd bij boer Jos Sloot in Steenderen. Met de Roll-Over Bronckhorst wordt de Zonnebloem in de regio extra op de kaart gezet.

Ria Klein Kranenbarg was vanaf het begincommissielid. Zij onderhield de contacten met onder andere verkeersregelaars en EHBO en beheerde elk jaar, drie dagen lang, de inschrijftafel.

Josephine Steffens heeft een aantal jaren voor de PR gezorgd en was gastvrouw voor sponsoren en gemeente-afgevaardigden.

Namens het bestuur van de Regio IJsselstreek bedankten Ben van Raaij en Gerrit Vlogman hen hartelijk voor de vele jaren van inzet, gezelligheid en de vele vrijetijdsuren die zij aan de Roll-Over Bronckhorst besteed hebben.

Ook van de werkgroepleden Herman Wijers en Arnold Steentjes werd na vijftien jaar afscheid genomen. Herman was de man die keurig de routes uitzette en alle deelnemers hebben Arnold op de motor gezien, hij reed voorop, om ruimte te maken voor alle deelnemers.

Als voorzitter van de commissie zal Henk Derksen uit Zutphen Jan Visser opvolgen. Voor Ria en uitbreiding van de werkgroep zoekt het bestuur nog enkele nieuwe mensen. Kijk voor meer informatie op de website.


www.rolloverbronckhorst.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden