Vordense ouderen zingen mee

VORDEN - Een lieve juf, een vrolijke bakker en een muzikale dominee zijn de hoofdpersonen in een prachtig programma vol bekende liedjes. Marijke Slagman, Ben van der Velden en Mar van der Velden verzorgen op vrijdag 11 oktober een mooie voorstelling voor ouderen vol levensliedjes en zelfs met een beetje aardrijkskunde.

De juf is dol op zingen en ze kent ook tal van liedjes, maar het geheugen laat haar nog wel eens in de steek. Dat levert hilarische sketches op, maar gelukkig schieten de altijd zingende bakker, de dominee en het aanwezige publiek haar te hulp.
De Juf, de Bakker en de Dominee voeren hun programma, dat uitnodigt tot meezingen, op in het Dorpscentrum/de Soos. De aanvang is 14 uur.
Senioren Vereniging Vorden stelt daar alle Vordense ouderen in de gelegenheid kennis te maken met de Vereniging. Nieuwe leden kunnen zich telefonisch of per e-mail aanmelden bij Herman Lensink, tel. 0575-492068, e-mail hermanlensink@hetnet.nl of bij Jan Berenpas, tel. 0575-556510, e-mail j.a.berenpas@gmail.com. De contributie bedraagt 25 euro per jaar.

Meer berichten