Het dappere kleermakertje. Foto: Vincent Tollenaar
Het dappere kleermakertje. Foto: Vincent Tollenaar (Foto: Vincent Tollenaar)

Kinderboekenfeest in Vorden

VORDEN - Groot feest op donderdag 10 oktober voor de basisschoolkinderen in Vorden en Kranenburg. Bruna en Cultuurfonds Vorden hebben de handen ineengeslagen om een mooi en gratis toegankelijk event te organiseren rond de Kinderboekenweek, die als thema Reis Mee heeft meegekregen. Een evenement in het Kulturhus met als doel het lezen onder kinderen te stimuleren.

's Morgens treedt Manja Bedner van het Kamertheater Almen op met voorstellingen voor drie leeftijdsgroepen. Zij gaan genieten van het interactief verteltheater over 'Het Dappere Kleermakertje'. Nadat het kleermakertje zeven vliegen in één klap heeft doodgeslagen gaat hij de wijde wereld in. Na een lange reis vol reuzen en andere gevaren komt hij bij een paleis.....
's Middags wordt er van 14.30 tot 16.30 uur een Kinderboekenbal gehouden. DJ Tom zal voor de muziek zorgen en Mirthe uit Leesten gaat met de kinderen dansen. Ze krijgen er drinken en wat lekkers. Ouders die hun kinderen naar het bal brengen mogen best blijven en meedansen.

Meer berichten