Het Oranje Comité Vierakker Wichmond en Stichting Stugge Veer Cross plantten een appelboom aan de Lindeselaak. Foto: Lucia Stokkink
Het Oranje Comité Vierakker Wichmond en Stichting Stugge Veer Cross plantten een appelboom aan de Lindeselaak. Foto: Lucia Stokkink ( )

Stugge Veer Cross schenkt appelboom aan Oranje Comité

VIERAKKER WICHMOND - Dit jaar bestaat het Oranje Comité Vierakker Wichmond 100 jaar. Ter gelegenheid van dit prachtige jubileum heeft stichting De Stugge Veer Cross het Oranje Comité Vierakker Wichmond een appelboom cadeau gegeven. Een fruitboom die symbool staat voor een vruchtbare samenwerking en mooie toekomst. En dat er in het bruisende dorp Wichmond nog vele leuke activiteiten en mooie evenementen plaats mogen vinden.

De boom is in de feestweek van het Oranje Comité officieel overhandigd aan voorzitter Freddy Hogendoorn. Zondag 20 oktober was het moment dat de appelboom gezamenlijk werd geplant. Erik Roelofs, voorzitter van De Stugge Veer Cross stak de spreekwoordelijke handen uit de mouwen om samen met Gerrit Borgman, vicevoorzitter van het Oranje Comité, de boom in de volle grond te planten. Dit gebeurde op het evenemententerrein aan de Lindeselaak, waar jaarlijks zowel de kermis als De Stugge Veer Cross gehouden worden.
Na de gedane werkzaamheden is er door beide besturen een toost uitgebracht op de boom én aankomende 100 jaar.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden