Erwin Weertstra. Foto: PR
Erwin Weertstra. Foto: PR

Pianorecital in dorpskerk Vorden

VORDEN - Erwin Rommert Weerstra geeft op zondagmiddag 10 november een pianorecital in de dorpskerk Vorden. Op de vleugel speelt hij werken van Scarlatti, Rameau/Godowsky, Schubert, Brahms en Chopin.

Erwin Rommert Weerstra (1987) is geboren in Leiden en begon op driejarige leeftijd piano te spelen. In 1994 werd hij, op 7-jarige leeftijd, toegelaten tot de Jong Talent-afdeling van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, destijds de jongste leerling die ooit was geaccepteerd. Tijdens zijn studietijd won hij tweemaal het Internationale Steinway Concours. Erwin is de enige pianist die dit concours tweemaal heeft gewonnen.
In 2009 haalde Erwin zijn Bachelor en in 2011 cum laude zijn Master diploma Klassiek Piano aan het Koninklijk Conservatorium. In 2011 was hij deelnemer aan het 'International Engadine Summer Piano Academy' in Zwitserland. In 2018 is hij geselecteerd voor één van de zeer weinige plaatsen in de Post-Master opleiding in Italië van professor Andrzej Jasinski.
Momenteel heeft Erwin aanstellingen als pianist bij het Koninklijk Conservatorium te Den Haag enbij het Nederlands Dans Theater (NDT).
Het concert begint om 15.30 uur. De toegangsprijs bedraagt 12 euro.

vriendenvandedorpskerkvorden.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden