Chantal Hartvelt (l) en Ilse van Dijk (r) starten begin volgend jaar met kinderopvang Dreamzzz in Vorden. De kleine Liv (2) ziet het al helemaal zitten. Foto: Luuk Stam
Chantal Hartvelt (l) en Ilse van Dijk (r) starten begin volgend jaar met kinderopvang Dreamzzz in Vorden. De kleine Liv (2) ziet het al helemaal zitten. Foto: Luuk Stam (Foto: )

Dreamzzz start met kinderopvang in Vorden

Organisatie heeft al vestigingen in Lochem, Lettele en Geesteren

Door Luuk Stam

VORDEN – Aan Het Wiemelink in Vorden opent kinderopvangorganisatie Dreamzzz per 6 januari een nieuwe locatie. In het pand waarin voorheen kinderdagverblijf De Klimboom gevestigd was, kunnen straks zestien kinderen worden opgevangen. Er is ruimte voor tien kinderen tussen de 0 en de 4 jaar en zes kinderen van 4 tot 13 jaar.

De Vordense locatie zal begeleid worden door Ilse van Dijk (26). Zij nam hiervoor zelf het initiatief. Van Dijk woont in Vorden en zat hier in het verleden zelf op het kinderdagverblijf. Inmiddels werkt ze alweer ruim acht jaar in de kinderopvang, waarvan twee jaar bij Dreamzzz. Op weg naar haar werk kwam ze steeds weer langs die leegstaande ruimte in haar woonplaats. "Toen heb ik maar eens een balletje opgegooid bij Chantal", vertelt ze.

Chantal is directrice Chantal Hartvelt (31) van Dreamzzz. Zij zag een uitbreiding van het bedrijf dat ze twee jaar terug overnam wel zitten. Al blijft persoonlijke aandacht voor haar en haar collega's vooropstaan. "Wij willen kleinschalige locaties", vertelt Hartvelt. "Ik vind het belangrijk dat ik alle kinderen en hun ouders ken. Ook omdat ik zelf regelmatig inval."

De drie Z'en in Dreamzzz staan voor zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Hartvelt begeleidt kinderen hier graag in. "Ik vind het mooi dat ze hier heel jong komen en dat je op het moment dat ze weer vertrekken, ziet dat ze bewust in het leven staan. Dat ze bij ons een plezierige tijd hebben gehad en dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan het bijbrengen van normen en waarden, dat is ons doel."

In Vorden wil Dreamzzz ook een connectie maken met de ouderen, die in hetzelfde pand onder de vlag van Sensire samenkomen. "In Lochem gaan we met de kinderen ook geregeld naar het bejaardentehuis", vertelt Hartvelt. "Dan doen ze samen een spelletje of maken ze een puzzel. Dat werkt echt. De ouderen vinden het hartstikke gezellig en de kinderen leren bijvoorbeeld om zorg te dragen en geduldig te zijn. Voor ons is dit pand in Vorden daarom echt een toplocatie."

De eerste klant hebben ze hier alvast binnen. Van Dijk haar eigen dochtertje Liv (2) zal hier straks namelijk ook geregeld te vinden zijn. Haar moeder kijkt uit naar de nieuwe start. Omdat ze al jaren met veel plezier in de kinderopvang werkt, gaat de 26-jarige Vordense dit avontuur vol vertrouwen aan. "Het mooie aan het werk vind ik dat iedere dag anders is", vertelt ze. "En elk kind is anders. Ik vind het mooi om ze van kleins af aan mee te nemen op ontdekking."

Dreamzzz heeft al vestigingen in Lochem, Lettele en Geesteren. Voor ouders die meer over de nieuwe Vordense kinderopvang willen weten of hun kind willen aanmelden, organiseert Dreamzzz op dinsdag 12 november een ouderavond. Deze avond begint om 19.30 uur en wordt gehouden aan Het Wiemelink 40.

Meer informatie is te verkrijgen door te bellen naar 085-7600379 of te mailen naar info@dreamzzzkinderopvang.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden