Brook Duo Kerkentour brengt 't K'oole testament

Algemeen

WICHMOND - Brook Duo Kerkentour komt met een nieuw verhaal: 't K'oole testament. Het is te horen en zien op donderdagavond 12 december om 20.00 uur in de Protestantse Kerk Wichmond.

Het verhaal dat wordt afgewisseld met dialectliedjes, gedichten en een lichtshow, speelt zich af in 1963. Tonnie, de zoon van garagehouder Zilverdam, heeft grootse plannen met de Amerikaanse auto's. Zijn bravoure botst met de bescheiden en verstandige karakters van zijn ouders. Tonnie zet door en komt in de financiële problemen. Zijn vriendin, boerendochter Catharina Daalder, moet hem uit de brand helpen. Zij moet haar ouders die een eenvoudige boerderij in het Brook hebben, bewegen om hen geld te lenen voor de wilde plannen van Tonnie. Als zij dit weigeren beramen Tonnie en Catherina een gemeen plan om hun ouders geld afhandig te maken. Dit en nog vele andere spannende momenten maken het van begin tot eind boeiend.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Bakkerij Besselink Wichmond, Handwerk winkel J. Pieterse Warnsveld, Henk Ellenkamp 0575-441523 of ellenkamphenk@gmail.com, Gerard Schepers 0575-441420, 06-82092707 of g.schepers2@chello.nl en in de Pastorie Protestantse kerk Wichmond op zaterdag 23 en 30 november van 10.30 tot 12.00 uur.

Entree: 10 euro, inclusief een consumptie na afloop. De opbrengst, na aftrek van de kosten, is bestemd voor het onderhoudsfonds van de Protestantse Gemeente Wichmond.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant