V.l.n.r.: De jubilarissen Bennie Horsting, Robert Ellenkamp en secretaris en hoofdbestuurslid Sjaak van Bennekom van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Foto: PR.
V.l.n.r.: De jubilarissen Bennie Horsting, Robert Ellenkamp en secretaris en hoofdbestuurslid Sjaak van Bennekom van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Foto: PR. (Foto: )

Bennie Horsting en Robert Ellenkamp gehuldigd door Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers

Bennie Horsting en Robert Ellenkamp gehuldigd door Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers

VORDEN – Aan het slot van de Kringvogelshow, georganiseerd door de Vordense vogelvereniging De Vogelvriend, werden zondagmiddag in het Kulturhus Bennie Horsting en Robert Ellenkamp gehuldigd voor respectievelijk hun vijftig en 25-jarig lidmaatschap van De Vogelvriend.

Door Jan Hendriksen

Uit handen van secretaris en hoofdbestuurslid Sjaak van Bennekom van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers (NBVV) ontvingen Horsting en Ellenkamp de bijbehorende spelden van de NBVV. Bennie Horsting (68) is secretaris van De Vogelvriend en al vele jaren een actief succesvolle vogelkweker. Naast talloze nationale titels behaalde de Vordenaar ook diverse internationale titels. Daarnaast is Horsting internationaal keurmeester en heeft hij al vele malen bijgedragen in de organisatie van de wereldshow. Robert Ellenkamp (44), woonachtig in Doetinchem, is penningmeester van De Vogelvriend en verzorgt tevens de pr voor de Vordense vereniging. In 2015 verzorgde Ellenkamp ook de pr van de wereldshow in Rosmalen waar toen 22.000 vogels werden ingestuurd.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden