Dash N6.1 kampioen in de eerste klasse. Foto: Ronald Dekker
Dash N6.1 kampioen in de eerste klasse. Foto: Ronald Dekker

Dash N6.1 kampioen in de eerste klasse

Na de vakantie mogen ze gaan spelen in de hoofdklasse

VORDEN - Zaterdag 30 november kon het team Dash N6.1 voor de tweede keer binnen een jaar kampioen worden in de eerste klasse. Tegenstander was het tweede team: Dash N6.2 die op dit moment op de tweede plaats staat. De overige teams maakten geen aanspraak meer op de koppositie. Bij de start van de wedstrijd waren de speelsters best wel zenuwachtig. Het kon eigenlijk niet meer mis gaan maar toch blijft het spannend, mede doordat ze tegen allemaal bekenden speelden.

De eerste en tweede set begon het team wat stroef maar uiteindelijke konden beide sets makkelijk met best ruime cijfers worden gewonnen. De derde set waren ze al een beetje in de feeststemming en maakte team N6.2 het team N6.1 erg lastig. Het leek erop dat ze de set zouden gaan verliezen. In de laatste fase van de wedstrijd was het steeds stuivertje wisselen om de winst, maar gelukkig werd Dash N6.1 de winnaar van deze set met een stand van 27-25.

De laatste set ging weer iets makkelijker en die kon ook winnend worden afgesloten. Hierdoor was de wedstrijd voor Dash N6.1 met 4-0. Het team was ongeslagen (nog geen set afgestaan) kampioen en kon een feestje gaan vieren.

Er waren veel supporters op de tribune van zowel team N6.1 als van team N6.2. Van het bestuur kreeg het winnende team taart die in de kantine werd opgegeten. Daarna gingen de speelsters onder de douche met champagne die ze hadden gekregen van de goede en enthousiaste trainster Hanneke Klein Geltink.

Er staat nog een wedstrijd op het programma, maar die gaat nergens meer om. Na de vakantie mogen ze gaan spelen in de hoofdklasse, hopelijk kunnen ze daar ook leuk wedstrijden laten zien, maar het zal vast iets moeilijker gaan worden als de afgelopen wedstrijden.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden