Cavaletti naar tijdelijke plek aan Tolhutterweg

Cavaletti naar tijdelijke plek aan de Tolhutterweg 9a te Ruurlo
Cavaletti naar tijdelijke plek aan de Tolhutterweg 9a te Ruurlo

RUURLO – Cavaletti Ruitersport gaat verhuizen naar een tijdelijke locatie aan de Tolhutterweg 9a in Ruurlo. Tot de nieuwe winkel (nog in aanbouw) klaar is, zijn de klanten van Cavaletti welkom op de tijdelijke locatie. Hier kan iedereen blijven genieten van de persoonlijke aandacht, service en gezelligheid bij Cavaletti, en het shoppen onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee.

Ook daar wordt gewerkt met de prachtige collecties van Animo, Equiline, Kingsland en Samshield.  Voor  maatwerk en personalisatie van Anna Scarpati, Equiline, KEP Italia, Petrie, Samshield &Tucci is men  aan het juiste adres. Wie items nodig heeft uit het basisassortiment, kan deze nog steeds bij Cavaletti bestellen. Als de producten voorradig zijn bij de leverancier, kan Cavaletti ze binnen enkele dagen leveren.

Op de tijdelijke locatie aan de Tolhutterweg 9a te Ruurlo is Cavaletti geopend Dinsdag & woensdag alleen  op afspraak openDonderdag & vrijdag open van 13.00 tot 18.00 uurZaterdag open van 10.00 tot 16.00 uur

Cavaletti is te bereiken op: 06-28826789 of e-mail info@cavalettiruitersport.nl.

Verhuiskorting
Tot en met  21 december is er een leegverkoop met kortingen, oplopend tot 70 procent op het gehele assortiment.  Deze korting geldt op de door Cavaletti geselecteerde producten, en geldt niet voor nieuwe collecties en artikelen die mee verhuizen naar de tijdelijke winkel.

Op de facebookpagina en website komt te zijner tijd informatie over datum en tijdstip van de feestelijke opening. Wie er zeker van wil zijn dat hij die informatie niet mist, kan zich op de website inschrijven voor de nieuwsbrief.

www.cavalettiruitersport.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door Cavaletti Ruitersport. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden