Carsten Flokstra en Jan Engels (12,5 jaar muzikant) en Karin Klein Lebbink (40 jaar). Foto: Hans Paul Bijsterbosch
Carsten Flokstra en Jan Engels (12,5 jaar muzikant) en Karin Klein Lebbink (40 jaar). Foto: Hans Paul Bijsterbosch

Jubal huldigt jubilarissen in kerstsferen

WICHMOND - Zondag 8 december gaven harmonie en leerlingenorkest van Muziekvereniging Jubal onder leiding van Raymond Waanders een kerstconcert in een goedgevulde kerk in Wichmond.

Er hebben die middag een aantal solisten hun talenten laten horen. Daan Engels op hobo en althobo en Michaela Engels op basklarinet. Verena Schieven heeft twee nummers gezongen, met als afsluiting van het concert Halleluja.
Ook werden er drie jubilarissen gehuldigd. Alle drie bespelen zij de trombone. Carsten Flokstra werd gehuldigd voor 12,5 jaar muzikant. Zowel zijn docent Henk Vruggink als Everdien Berendsen sprak hem toe. De bijbehorende speld kreeg hij opgespeld van zijn moeder Jolanda. Jan Engels, eveneens 12,5 jaar muzikant stond in het zonnetje met mooie woorden van Everdien Berendsen en zijn echtgenote Michaela Engels die ook het kleinood opspeldde. Karin Klein Lebbink werd gehuldigd omdat zij 40 jaar muzikant is. Na mooie woorden van Everdien Berendsen kreeg zij haar speld door zoon Joël op haar revers. Voorzitter Jeanette Altena reikte de oorkondes en bloemen uit.

Jubal heeft dit muzikale jaar sfeervol afgesloten en kijkt uit naar het jubileumjaar 2020. Muziekvereniging Jubal bestaat dan 70 jaar. Houd de website en Facebook in de gaten voor alle jubileumactiviteiten.


www.muziekvereniging-jubal.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden