Een repetitie samen met het hoornkwartet. Foto: Peter Nijenhuis
Een repetitie samen met het hoornkwartet. Foto: Peter Nijenhuis

Kerstconcert Vordens Mannenkoor

VORDEN - Het Vordens Mannenkoor geeft het kerstconcert op zaterdagavond 21 december om 20.00 uur in de Dorpskerk van Vorden.

Het Vordens Mannenkoor heeft als onderdeel van het Achterhoeks Mannenkoor een mooie start beleeft tijdens het optreden bij de Market Garden herdenking in Renkum. Na die mooie ervaring is het Vordens Mannekoor weer volop aan het oefenen gegaan onder leiding van Christo Guenov voor het jaarlijkse kerstconcert. In deze periode het hoogtepunt voor het koor. In samenwerking met meerdere musici uit de regio staat er een gevarieerd programma klaar. Het concert van bijna anderhalf uur, waarin er alles aan wordt gedaan om de bezoekers een paar dagen voor Kerstmis in de kerstsfeer te brengen.
Dit jaar is er voor gekozen om zo veel mogelijk herkenbare kerstliederen uit eigen land, maar ook uit landen eromheen, te zingen. Te gast is een hoornkwartet uitgenodigd. Verder zal Magdalena Kadziolka op dwarsfluit een belangrijke bijdrage aan dit concert leveren. Ook kunnen de bezoekers een aantal keren naar de eigen bariton-solist Ludo Eijkelkamp luisteren.

Kaarten zijn in de voorverkoop bij de plaatselijke Bruna verkrijgbaar. Maar wees op tijd want op is op!

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden