Gitte Wisselink met Herbert Keppels en Hiltjo Carp van ECWV. Foto: Britt Radema
Gitte Wisselink met Herbert Keppels en Hiltjo Carp van ECWV. Foto: Britt Radema

Energiecoöperatie lanceert tweede postcoderoos

ZUTPHEN/BRONCKHORST - Na lang wachten is het zover: Energiecoöperatie Wichmond-Vierakker (ECWV) gaat opnieuw zonnepanelen installeren. Eerder werden er al panelen op sporthal de Lankhorst in Wichmond en het GEWO-bedrijfspand in Zutphen gelegd. Op de foto is de aanstaande locatie van het nieuwe project te zien: een bedrijfspand van Gitte Wisselink aan de rand van de Revelhorst.

Gemak van een ander dak
Wat is er nou zo mooi aan dit project? ECWV probeert energie en vitaliteit te stimuleren binnen de postcoderoos door middel van noaberschap. Zo is het dak in kwestie de eerste stap naar een gezamenlijk initiatief om een bijdrage aan de gemeenschap te leveren. Je profiteert in dit geval dus wel van alle voordelen van een zonnepaneel (zoals belastingteruggave) maar niet de last van het beheer op eigen dak.

Start met duurzaamheid
Is een van je goede voornemens voor 2020 om je meer met duurzaamheid bezig te houden? Of wil je iemand verrassen met een verlaat kerstcadeau? Denk dan eens aan een zonnepaneel-certificaat. Met één certificaat koop je al een vermogen van 240 Wattpiek, dit leverde de afgelopen jaren gemiddeld 239 kWh per jaar op.

Hoe kan ik meedoen?
Iedere eigenaar of huurder van een huis binnen de postcodes 7207, 7223, 7233, 7234, 7251 en 7255 kan meedoen. Ben je ondernemer? Dan kun je ook deelnemen onder bepaalde voorwaarden met betrekking tot het verbruik en de aansluiting. Neem hiervoor contact op met ECWV. Ben je al lid van de eerste postcoderoos? Dan kun je ook gewoon deelnemen aan de tweede, let er wel op dat het aantal aan te schaffen certificaten afhankelijk is van het eigen verbruik.

Ga naar de website voor meer informatie over ECWV en inschrijven of stuur een mail.


ecwv.nl

administratie@ecwv.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden