Ilona Bourgondien-Lenselink overhandigde de cheque van 4226 euro aan een afgevaardigde van KWF Kankerbestrijding.  Foto: PR.
Ilona Bourgondien-Lenselink overhandigde de cheque van 4226 euro aan een afgevaardigde van KWF Kankerbestrijding. Foto: PR. (Foto: )

KWF blij met 700 natte pakken

Blubberrun 2019 leverde 4225 euro op voor fonds Kankerbestrijding

Door Jan Hendriksen

VORDEN - De zevenhonderd deelnemers die eind oktober vorig jaar een nat pak 'haalden' in buurtschap Linde tijdens de elfde editie van de Vordense BlubberTun hebben dat niet voor niets gedaan. De organisatoren van de BlubberRun hebben vorige week namelijk het schitterende bedrag van 4225 euro kunnen schenken aan KWF Kankerbestrijding.

Nadat de BlubberRun er een jaar tussenuit was geweest en daardoor vorig jaar wat minder deelnemers trok kon de organisatie toch een heel mooi bedrag schenken aan het KWF. En nieuwe plannen voor 2020 liggen al klaar.
"Door er in de twaalfde editie, dit jaar op zondag 25 oktober, een echte 'familieloop' van te maken met een afstand van vijf kilometer, kunnen we de route nog leuker en gevarieerder maken. Daarmee hopen we nog meer gezinnen en kinderen enthousiast te krijgen voor de run", zegt Ilona Bourgondien-Lenselink namens de organisatie.
Ook wandelaars kunnen de 'run' dit jaar op de laatste zondag van oktober op hun kalender reserveren. Voor het eerst lopen zij voor de hardlopers uit. Ilona Bourgondien-Lenselink: "De vroege BlubberRun-wandeling gaat door hetzelfde mooie landschap in Linde. We hopen ook dit jaar weer op een mooie opkomst en opbrengst voor KWF Kankerbestrijding, met net zoveel blije gezichten als afgelopen jaren."

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden