Alexander du Buisson (l) en Victor Tegelaar openden zaterdag officieel hun tweede Telego-vestiging aan de Kerkstraat in Vorden. Foto: Jan Hendriksen.
Alexander du Buisson (l) en Victor Tegelaar openden zaterdag officieel hun tweede Telego-vestiging aan de Kerkstraat in Vorden. Foto: Jan Hendriksen. (Foto: )

Telego laat Vorden bellen

Telecomspecialist aan Kerkstraat adviseert particulier en zakelijke markt

Door Jan Hendriksen

VORDEN - "We liepen er bij toeval langs nadat we uit eten waren geweest bij De Rotonde. De vrouw van Victor attendeerde ons erop dat het winkelpand leegstond. Ook al leek het daar niet op omdat de belettering van de VVV nog op de ramen stond. Maar toen is het snel gegaan. Sinds 3 januari zijn we open. En na een maand kunnen we al concluderen dat er in Vorden duidelijk behoefte is aan een servicegericht bedrijf op het gebied van telefonie."

Aan het woord is Alexander du Buisson. Afgelopen zaterdag openden de ervaren Gorsselse telecomadviseur en zijn plaatsgenoot en zakelijk partner Victor Tegelaar officieel hun tweede Telego-vestiging, aan de Kerkstraat in Vorden. Telego is een klant- en servicegericht bedrijf op het gebied van telefonie. Het biedt een breed scala aan producten en diensten met verschillende topmerken voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.
Sinds vijf jaar exploiteren Alexander du Buisson en Victor Tegelaar onder dezelfde naam een telecombedrijf in Gorssel. Beiden waren in verleden gezamenlijk onder meer werkzaam bij T for Telecom. De twee ervaren telecomadviseurs zijn verheugd met de opening van hun tweede winkel. Victor Tegelaar: "Het was tijd voor een volgende stap. We wilden graag uitbreiden en onze service ook aanbieden in Vorden en omgeving."
Telego biedt voor de particuliere en zakelijke markt een ruime keuze aan smartphones en accessoires, vaste (DECT) telefoons, maar ook eenvoudige mobiele telefoons en seniorentelefoons, al dan niet met noodknop. In de schappen van de winkel staan toestellen van alle bekende merken. Naast mobiele telefonie kunnen klanten ook bij Telego terecht voor abonnementen voor internet, bellen, televisie en een geheel vrijblijvende energie-check. De ondernemers geven de klant een onafhankelijk advies over het meest geschikte merk en soort telefoon, over de telecomprovider en over de beste abonnementsvorm. Via Telego kunnen abonnementen bij alle providers worden afgesloten.

Openingstijden
Telego Vorden is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 uur tot 18.00 uur (zaterdag tot 16.00 uur). Meer informatie over het bedrijf is te vinden op de website.

www.telego.nl

Meer berichten