Zo gezellig was het vorig jaar bij VOEST. Foto: PR
Zo gezellig was het vorig jaar bij VOEST. Foto: PR (Foto: )

VOEST-carnaval in 't Jebbink

VORDEN - VOEST laat Vorden ook in 2020 uit zijn carnavalsdak gaan. Op vrijdag 21 februari is het themafeest Carnaval in sporthal 't Jebbink.

Voor deze avond kunnen alle leuke kleding en verkleedcreaties weer uit de kast worden gehaald. Maar ook carnavalsvierders in spijkerbroek en basic shirt zijn natuurlijk welkom. De kans dat zij de gehele avond stil blijven staan is vrijwel nihil. De Vordense dj Michel Besselink zal de 'warming-up' voor zijn rekening nemen en de gasten helemaal klaarstomen voor dj Rob Toonen om samen met hem het dak eraf te knallen en de dansvloer flink op te poetsen. Rob is bekend van grote evenementen in binnen- en buitenland waaronder zeven jaar radioshow op SlamFM, samen met zijn gabber Mental Theo. Rob trekt van feesttent naar feesttent en festivals om de tent op de kop te zetten. Tijdens de avond wordt er een reischeque ter waarde van 250 euro verloot van GoFun.nl
De kaartverkoop is 29 januari van start gaan. Kaarten zijn enkel te verkrijgen via de website van VOEST. Toegang vanaf 16 jaar.

www.voest.nu

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden