Gekostumeerd dineren geeft Medler een stevige bodem voor carnaval. Foto: PR
Gekostumeerd dineren geeft Medler een stevige bodem voor carnaval. Foto: PR (Foto: )

Medler legt weer carnavalsbodem met gekostumeerd dineren

VORDEN - Na een 'spannend' begin is er ook dit jaar weer Medlers Carnaval Formule: 'Gekostumeerd dineren'. Voorafgaand aan de traditionele carnavalsavond bij café Uenk in Vorden.

De succesformule van vorig jaar wordt op zaterdag 22 februari herhaald. En die formule heeft niets te maken met hogere wiskunde of moeilijk gedoe. Gewoon knusse gezelligheid onder het oude uit de Romeinse tijd stammende adagium brood en spelen! Maar dan zonder brood; eigentijds en bijpassend. In het pittoreske zaaltje van 't Wapen van 't Medler begint om 16.00 uur een middagprogramma, dat zeer zeker ook geschikt is voor kinderen. Met spellen en aangepaste muziek (DJ Sander) wordt een leuk en creatief carnaval gevierd. Wat blijft? De gezelligheid met elkaar; dit jaar (wederom) inclusief een voedzaam en smaakvol stamppotbuffet. "Naar keuze geheel verkleed zodat niemand je herkent of gewoon als jezelf. Dat is echt ieders eigen keuze", aldus de organisatie. "Graag zien we wederom een mooi aantal mensen, van jong tot oud. Vorig jaar was de jongste nog geen één en de oudste eeh… schatten we voorzichtig op 88…", zo verklaren de 'Geheime Lui' die alle gasten op een speciale wijze zullen verwelkomen.
Het programma duurt tot 20 uur, waarna de carnavalsvierders zich kunnen verplaatsen (liefst op de fiets natuurlijk, vindt de organisatie) naar café Uenk in Vorden, waar het Medlerse feest wordt voortgezet.

Aanmelden
Aanmelden voor het Gekostumeerd Dineren Medler 2020 is verplicht en moet voor 16 februari via het e-mailadres mailmedler@gmail.com. Deelname kost 14,75 euro per persoon inclusief stamppottenbuffet. Kinderen (basisschoolleeftijd) betalen 7,50 euro.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden