Diana Hogeweg van Sabelle Ondermode (links) en Monique Norde van de Vordense Tuin bij de aftrap van hun Valentijnsactie. Foto: PR
Diana Hogeweg van Sabelle Ondermode (links) en Monique Norde van de Vordense Tuin bij de aftrap van hun Valentijnsactie. Foto: PR

Valentijnsdag: wordt het lingerie of een boeket bloemen?

VORDEN – Wat ga je geven met Valentijnsdag? Wordt het lingerie of een mooi boeket bloemen? Of beide? Sabelle Ondermode en de Vordense Tuin houden een gezamenlijke Valentijnsactie. Wie een Valentijnscadeau koopt bij de een, maakt kans op een waardebon van 10 euro bij de andere winkel.

De Valentijnsactie van beide Vordense winkels loopt van dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 februari. "Van de klanten die een aankoop doen voor Valentijnsdag stoppen we in beide winkels alle namen in een pot. En op het eind trekken we dan de winnaars", legt Monique Norde van de Vordense Tuin uit. Beide winkels geven elk 10 waardebonnen weg van 10 euro, te besteden bij de andere winkel.
"Een cadeautip?", vraagt Monique Norde. "Wat veel gedaan wordt is natuurlijk een mooi boeket bloemen, die wij ook kunnen laten bezorgen op Valentijnsdag. Maar je kunt natuurlijk ook eens heel iets anders doen; bijvoorbeeld een workshop cadeau te geven. Of een bloemenabonnement. Het leuke van zo'n bloemenabonnement is dat je er een langere periode plezier van hebt."
Ook bij Sabelle Ondermode aan de Dorpsstraat 15 is er aan keuze geen gebrek. De winkel beschikt over een uitgebreide collectie lingerie en ondermode. Voor zowel dames als heren. Maar vind je het lastig om zelf de keuze te maken dan heeft Sabelle Ondermode de ideale oplossing; een cadeaubon. "Makkelijk te geven en leuk om te krijgen", zegt eigenaresse Diana Hogeweg van Sabelle Ondermode.


Zie ook advertentie in de krant

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden