Medler Lente Fair 2019. Foto: PR
Medler Lente Fair 2019. Foto: PR (Foto: )

Medler Lente Fair zoekt nog standhouders

MEDLER - Stichting Oranjefeest Medlertol organiseert op zondag 29 maart van 10.30 tot 16.30 uur haar negende editie van de Medler Lente Fair. De voorbereidingen voor deze dag zijn inmiddels weer in volle gang.

Hoewel er tot eind januari onzekerheid was over de beschikbaarheid van de locatie, worden ook dit jaar de activiteiten gehouden in de gebouwen en op het omliggende terrein van het voormalige Elweco-Medo pand, Onsteinseweg 2 te Vorden (Medler). De organisatie heeft onlangs groen licht gekregen van de huidige eigenaar, firma Korenblik uit Zutphen.

De fair bestaat onder andere uit verkoop van tweedehands artikelen, klein antiek enz. Dit alles wordt verzorgd door de commissieleden. Daarnaast zijn er verschillende bezienswaardigheden, waaronder enkele antieke brandweerauto's van het Brandweermuseum Borculo, waar men een rondrit in kan maken. Tevens hebben zich weer tal van ondernemers en verenigingen uit de regio (en daar buiten) aangemeld om tijdens de fair hun activiteiten en producten te promoten en te verkopen. En natuurlijk zullen de nodige dieren ook weer aanwezig zijn op deze Lente Fair.

Standhouders
Omdat er wellicht nog ondernemers en verenigingen zullen zijn die wij niet rechtstreeks benaderd hebben, maar toch graag deel zouden willen nemen aan de Medler Lente Fair, stellen wij hen bij deze alsnog in de gelegenheid zich aan te melden via info@medlerfeest.nl Nadat men zich hier heeft aangemeld, wordt een inschrijfformulier via de mail retour gestuurd.

Er zijn (halve- of hele) marktkramen te huur die men zelf in kan richten. Ook is het mogelijk op het buitenterrein activiteiten te promoten. In verband met de onvoorspelbaarheid van het Nederlandse weer, wordt het terrein wederom zodanig ingericht dat bij minder gunstige weersomstandigheden alle standhouders een plaats onder het dak aangeboden kan worden.

Ook worden verenigingen en goede doelen uitgenodigd om (tegen een kleine vergoeding) deel te nemen.

Bij interesse graag een bericht achterlaten op info@medlerfeest.nl, waarna een overzicht van de mogelijkheden, onkosten en voorwaarden wordt toegestuurd. Graag zo spoedig mogelijk aanmelden (voorkeursplaatsen op volgorde van aanmelding). Voor eventuele vragen kan men contact opnemen met André Knoef: 06 - 227 282 58.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden