Klootschieters naar Barchem voor 44ste Sanne Ribbers toernooi

BARCHEM - Klootschietvereniging De Heksenkring uit Barchem houdt op zaterdag 7 maart het 44ste Sanne Ribbers klootschiettoernooi. Inzet is de Sanne Ribbers Trofee 2020.

Het toernooi is vernoemd naar de oudste dochter van de voormalige voorzitter van De Heksenkring, Arie Ribbers. Iedereen die mee wil doen kan met een groep van vier of vijf mensen inschrijven. Materiaal is aanwezig. Er mag met alle soorten wedstrijdmaterialen gegooid worden met uitzondering van staal- en hondenkloten. Er wordt weer gegooid in drie verenigingsklassen (NKB, AKF, KFIJ en ENKF) en de vrije klasse vrouwen en mannen met daarnaast de speciale Barchemse klasse. In de vrije klasse mannen en -vrouwen, evenals in de Barchemse klasse mag per team maar één persoon deelnemen die aangesloten is bij een bond van klootschieters.
Het toernooi wordt op drie parcoursen rondom Barchem gespeeld. Aan de ereplaatsen zijn, in alle klassen, bekers of medailles verbonden. Daarnaast is in iedere klasse een wisselbeker beschikbaar: de Sanne Ribbers Trofee. Deze wisselbeker kan niet definitief gewonnen worden, maar rouleert ieder jaar. Wie een hark of kloot kwijtraakt moet tien euro betalen.
Inschrijven kan op de wedstrijddag, zaterdag 7 maart, tot 13.15 uur bij dorpshuis 't Onderschoer. De start is vanaf 13.30 uur. Het inschrijfgeld bedraagt zes euro per team. Deelnemers in de Barchemse klasse kunnen kosteloos wedstrijdmateriaal van De Heksenkring gebruiken. Voor meer informatie: Onno Hogenbirk, tel. 06-13773175 of via e-mail kv.de.heksenkring@live.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden