Harry en Joke Lowik en Arjan Meulenveld zijn blij met de nieuwe stap die ze gaan zetten. Foto: PR
Harry en Joke Lowik en Arjan Meulenveld zijn blij met de nieuwe stap die ze gaan zetten. Foto: PR

Verandering voor Kluswijs Ruurlo

Voorbereidingen voor overname door Arjan Meulenveld

RUURLO – De KlusWijs bouwmarkt aan de Venterkamp in Ruurlo zal zich vanaf 31 maart klaar maken voor de toekomst. Joke en Harry Lowik maken vanaf dat moment voorbereidingen om de zaak over te dragen aan hun medewerker Arjan Meulenveld.

Een mooie stap voor zowel Joke en Harry Lowik als voor Arjan Meulenveld. Joke Lowikl vertelt: "Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat een overname van ons bedrijf te allen tijde tot de opties behoort. Op het moment dat zich dan iemand meldt met serieuze interesse, dan moet je er ook serieus naar kijken." Arjan Meulenveld werkt al een tijdje in de bouwmarkt en heeft zodoende al kennis kunnen maken met de klanten en zijn nieuwe winkel. "Een mooiere overname is er eigenlijk niet, zowel Joke en Harry als ikzelf hebben uitgebreid kennis kunnen maken met elkaar en elkaars zienswijze. Ik ben blij dat ik het op deze manier heb kunnen ervaren. In de periode dat ik werkzaam ben in de bouwmarkt heb ik 'op de achtergrond' mijn ideeën en denkwijze kunnen ontwikkelen om dit vervolgens nu in de praktijk te gaan brengen. Dat vind ik erg prettig.", aldus Arjan.
Arjan Meulenveld heeft ruime ervaring in de retail- en technische sector. Ruim acht jaar was hij werkzaam als timmerman en allround metselaar en heeft daarna ruim tien jaar winkelervaring opgedaan bij de Welkoop, in Vorden. "Ik ben een geboren en getogen Ruurloër, hou van deze omgeving, de mensen en de mentaliteit. Het ondernemerschap heeft mij altijd bezig gehouden en daarom vind ik het geweldig dat deze kans zich nu voordoet in mijn eigen dorp." Joke Lowik vult aan: "Ook wij vinden het mooi dat de winkel lijft bestaan en hebben er het volste vertrouwen in dat Arjan de zaak met zijn enthousiasme succesvol voort kan zetten. Hij heeft iets heel moois in handen en met zijn ervaring en kennis gaat hij dit met succes vervolgen, dat is zeker." Harry Lowik zal voor de overgang nog een half jaartje mee blijven draaien in de bouwmarkt. "Of er moet eerder een goede vervanger voor mij zich melden. Daarna maar ''s kieken wat er op mijn pad komt'," aldus een lachende Harry.

'Uit het boekje'
Je zou het een overname 'uit het boekje' kunnen noemen, feit is dat zowel Joke en Harry Lowik als Arjan Muelenveld blij zijn met het resultaat. Zoals gezegd zullen vanaf 31 maart de voorbereidingen plaatsvinden om medio juni dit jaar de overdracht af te ronden.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden