Opening Aldi Vorden zonder feestelijkheden

VORDEN – Op vrijdag 3 april wordt gewoon om 8.00 uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan De Bleek 4 in Vorden geopend. Als veiligheidsmaatregel vervallen alle feestelijkheden omtrent de opening in verband met het coronavirus.

Er zullen dus geen krasloten met prijzen worden uitgedeeld. Ook de foodtruck die normaal aanwezig is, komt te vervallen. De gezondheid en veiligheid van medewerkers en klanten staat voorop, vandaar uit voorzorg deze versobering van de opening.

De vernieuwde winkel aan De Bleek 4 in Vorden beschikt over 102 gratis parkeerplaatsen in de directe omgeving. De openingstijden zijn op maandag tot en met zaterdag 08.00 uur – 20.00 en op zondag van 10.00 uur – 17.00 uur.

Maatregelen
Het coronavirus heeft een steeds grotere impact op de samenleving. De door het kabinet afgekondigde maatregelen hebben ingrijpende gevolgen op ons dagelijkse leven. De gezondheid en veiligheid van klanten en medewerkers zijn voor Aldi van het allergrootste belang.

Aldi vraag de klanten de volgende richtlijnen in acht te nemen:
1. Blijf thuis als u ziek bent en vraag iemand anders boodschappen voor u te doen
2. Kom alleen (1 persoon per huishouden)
3. Het gebruik van een winkelwagen is verplicht
4. Geef voorrang aan ouderen en zorgverlenend personeel
5. Hou minimaal 1,5 meter afstand tot andere klanten en onze medewerkers
6. Wees sympathiek voor andere klanten en onze medewerkers. En koop niet meer dan u nodig hebt.
7. Betaal uw boodschappen zo veel mogelijk met pin. Wanneer u alleen over contant geld beschikt, leg het geld dan neer en pak eventueel wisselgeld zelf op.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden