Verrassingstasjes van Vordense ondernemers voor ouderen Wehme, Hackforterhof en Lindenhof
Carmen Rondeel (l) en Peter Besselink (r) van de Vordense Ondernemers Vereniging overhandigen  de medewerkster van Sensire Hackforterhof de verrassingstasjes. Foto: Jan Hendriksen
Carmen Rondeel (l) en Peter Besselink (r) van de Vordense Ondernemers Vereniging overhandigen de medewerkster van Sensire Hackforterhof de verrassingstasjes. Foto: Jan Hendriksen

Verrassingstasjes van Vordense ondernemers voor ouderen Wehme, Hackforterhof en Lindenhof

VORDEN – "Hartverwarmend en onverwachts." Met veel liefde namen de verzorgenden Marja Bos en Edi Bezemer van Sensire Hackforterhof de verrassingstasjes uit handen van de bestuursleden Carmen Rondeel en Peter Besselink van de Vordense Ondernemers Vereniging (VOV) in ontvangst die bestemd waren voor de bewoners van het Wehmepark in Vorden. Ook de bewoners van Sensire Lindenhof ontvingen een verrassingspakket van de VOV.

Door Jan Hendriksen

Maar liefst 84 tasjes met daarin onder meer een bos tulpen, een puzzelboekje, chocolade paaseitjes, een plantje en kleurpotloden met een tekenboek behoorden tot het verrassingspakket. "Met deze spontane verrassingsactie willen we de ouderen van de Hackforterhof, De Wehme en Lindenhof een hart onder de riem steken in deze toch moeilijke periode nu ze geen familie of kennissen mogen ontvangen. Ze zijn door alle maatregelen rondom het coronavirus in een isolement geraakt. En op deze manier hopen we ze een steuntje in de rug te geven", zo verklaart Carmen Rondeel terwijl ze de verrassingstasjes samen met Besselink met daarop de tekst 'U ontvangt dit presentje van de Vordense Ondernemers Vereniging' op gepaste afstand aan Marja Bos en Edi Bezemer overhandigt.

Voorzitter Peter Besselink van VOV laat weten dat momenteel de meeste winkels in Vorden gewoon geopend zijn. "We nemen daarbij zorgvuldig alle richtlijnen van het RIVM in verband met het coronavirus in acht. En juist nu geldt: koop lokaal en ondersteun daarmee de winkels in het dorp. Naast hygiënische maatregelen als voldoende afstand houden spelen Vordense ondernemers ook creatief in op de gevolgen van het coronavirus. Zo wordt er meer - en vaak ook gratis - aan huis bezorgd. Juist in deze tijd is het meer dan ooit nodig dat we elkaar helpen en ondersteunen. Let op elkaar en zorg voor elkaar", aldus Besselink.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden