Wat direct opvalt in de nieuwe Aldi zijn de brede winkelpaden. Foto: Jan Hendriksen.
Wat direct opvalt in de nieuwe Aldi zijn de brede winkelpaden. Foto: Jan Hendriksen.

Aldi terug aan De Bleek

VORDEN - De sfeer, de inrichting en het assortiment van de nieuwe Aldi in Vorden zijn verrassend en vernieuwend. De nieuwbouw van de supermarkt aan De Bleek werd vrijdag 3 april geopend.

Door Jan Hendriksen

Vanwege de corona-crisis waren als voorzorgsmaatregel alle feestelijkheden rond de opening vervallen. Er werden daarom geen krasloten met prijzen uitgedeeld.
Wat direct opvalt in de vernieuwde winkel zijn de helderheid, de overzichtelijkheid en de ruimte. De brede winkelpaden bieden alle gelegenheid om rustig boodschappen te doen. De ledverlichting zorgt voor beter zicht en meer sfeer en dankzij de nieuwe bewegwijzering is alles goed te vinden.
De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer in de winkel. Brood en broodproducten als croissants, broodjes en snacks worden de gehele dag door vers gebakken. Verder ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. Ook zijn er meer duurzaam geproduceerde producten in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Naast huismerken heeft Aldi ook steeds meer bekende merkartikelen in het assortiment.
Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler, vandaar dat het vernieuwde filiaal zo energiezuinig mogelijk is ingericht. Ook werd voor de nieuwbouw gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Regionale leveranciers, installateurs en aannemers waren bij de bouw betrokken.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden